Најнормално интервју со порно ѕвездите Маркус Лондон и Мекензи Ли


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Маркус Лондон и Мекензи Ли се двајца ветерани во порно индустријата со сосема различни вкусови и стилови „во креветот“.

Интервјуто подолу не е ништо контроверзно и експлицитно (ако очекувавте такви моменти), туку најнормален муабет со двајца професионалци кои ќе ви раскажат како порно индустријата се менувала низ годините, за снимањето порнографски сцени и за очекувањата на нивните реални партнери надвор од филмовите за возрасни.