Набобрениот против младиот – еве кој испадна поербап во рингот (видео)


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Масивно набилдана мускулатура против 19-годишна младост и ентузијазам. Набобрениот започна со крвнички заканувачки удари, но мечот доби поинаков тек.