Жешко:Емили Ратајковски се надмина себе си! (фото)

Емили Ратајковски позира гола за шпанското списание „Vanity Fair“, а секој пат кога тоа го прави предизвикува голем интерес кај фановите. А како да не предизвикува?

Фотографиите од убавата Американка со полско потекло излегоа на Инстаграм.

Погледнете ја:

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on