„На ти го, дај ми го на граница“ – ова и вака само кај нас, на Балканот


Македонија - Малта: Ни треба победа и тоа не каква било, туку газење треба! ↓↓↓Тоа што со вакцините не може едно село да се вакцинира, тоа е небитно. Битно „драми на најјако“ со примопредавањево.