На состанок договорен „на слепо“ му се појави гола (видео)

Манекенка Џој договори состанок „на слепо“ со момче преку апликацијата Тиндер, а на првата средба изгледала како да носи обични фармерки и маичка. Меѓутоа, реалноста за нејзината облека беше малку поинаква.

Фармерките и маичката беа само нацртани на нејзиното тело. Тоа што е интересно е реакцијата на момчето, кое што не забележа дека Џој е гола се до моментот кога не ѝ помогна да го соблече капутот.