На Скијатос секое авионско слетување е драматично и возбудливо


Германија пред елиминација!? - 8 ден ↓↓↓Кога некој патнички авион ќе слетува на аеродромот од грчкиот остров Скијатос, тоа за туристите кои се во тој момент присутни таму е вистинска драма и возбудлива адреналинска авантура, бидејќи авионите им прелетуваат буквално неколку метри над главите.

Аеродромот на грчкиот остров Скијатос е популарна туристичка атракција и голем број туристи чекаат покрај пистата за да им се случи вакво несекојдневно искуство.