„На олку труд да се качувам, грашок нема да јадам…си донесов ја бурек, убаво размислив, зашто оваа Снеже мисли ние така…“


Ep.1 Urban Explorer: Каде да пиете најдобро кафе во Скопје!? ↓↓↓


Искреното интервју на Петар за активностите во природа од извидничкииот одред и храната.