Вебкафе

На дечкото му ја прати двојничката од Ким Кардашијан – тестот заврши катастрофално

И оваа плавуша реши да ја употреби алатката To Catch a Cheater за тестирање на верноста на својот дечко, во случајов информатичар, со помош на двојничката на Ким Кардашијан. Не треба да кажуваме дека експериментот заврши катастрофално.

To Top