Мухиќ, Дишовска, Арсова и компанија – еве ја НИВНАТА ПРИКАЗНА


Шанса да станеш YouTuber! Приклучи се! ↓↓↓


Трејлер најава за „This is HER Story“, документарен филм кој ги следи личните приказни на девојките кои ги живеат своите спортски, адредналински и авантуристички соништа. Со нетрпение го очекуваме филмот.