МРШ ПОЛИТИКА – и го изваде од памет човекот (видео)


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Пратеникот од Демократскиот фронт, Бранко Радуловиќ, во црногорското собрание на свој оригинален начин го критикуваше здравствениот систем и состојбата во Универзитетот. Тоа не го очекуваше неговиот колега Милан Кнежевиќ, кој седеше пред него, па…