Славни

Мрме, Пандев, Елмас и Алиоски во „Еден на еден“

Фината екипица – капитенот, селекторот, Елмас и Џани се појавија во опуштено издание во „Еден на Еден“. Шеги, за разликата меѓу Мрме и Биелса, како и Мрмињо и Мурињо и други опуштени муабети.

To Top