Морган Фриман и Питер Динклејџ во рап битка! Кој победи? (видео)


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Питер Динклејџ, добро познат на публиката по серијата Игра на тронови, ќе се судрат со легентарниот Морган Фриман во реклама која ќе биде емитувана во овогодишното „Super Bowl“.

На почетокот од рекламата Питер стои пред каминот во голем дворец кој потсеќа на сценографија од Игра на престолот, а в рака држи пакетчке грицки Доритос.

Погледнете: