Музика

Мора да го слушнете и видите: Првото раперско дело на Мајк Тајсон

А муабетот кој ја носи вистината зад ова музичко дело е следниот: Двајцата американски рапери Кис Браун и Солџа Бој до толку се замразија што договорија и боксерски меч за да си ги одмерат силите. Солџа Бој го тренира Флојд Мејведер, додека тренер на Кис Браун му е Мајк Тајсон. Песната е порака до Солџа Бој дека ако се појави ќе биде нокаутиран

To Top