Спорт

Momata Rock Trails 2021 – бесна трчанка по возбудливите патеки на Селечка Планина над Прилеп (снимка)

Комбинација од ЗАПС „Единак“, Camping Macedonia, Мартин Пресилски и еден куп развјасани тркачи за возбудливо, адреналинско и динамично седмо издание на спортско-рекреативниот настан во планинско трчање Momata Rock Trails. Енергијата ја „имате“ на снимката.

To Top