Моќно до наежување: „Македонско девојче“ во аранжман на Андре Риу и оркестарот

Оваа година, ан 6 јуни, за прв пат во нашата земја со концерт ќе гостува импресивниот оркестар на чело со култниот Андре Риу, кои ветуваат неповторливо концертно искуство и дружење исполнето со импресивна музика.

Како најава за концертот, легендарниот Андре и оркестарот споделија фрагмент од нивниот аранжман и изведба на „Македонско девојче“ која со сигурност ќе ја крене публиката на нозе во Скопје.