Мизеријата и ужасите во студентскиот дом „Стив Наумов“ – што се случува ваму?


Македонија - Малта: Ни треба победа и тоа не каква било, туку газење треба! ↓↓↓На социјалните мрежи се сподели нова тура фотографии од условите во кои се наоѓа внатрешноста на дел од студентскиот дом „Стив Наумов“. Ќе се оградиме од коментари, за да не се најдеме во ситуација да не можеме да запреме со тешки и погрдни зборови.