Музика

Мелани Тарчуловска ја пееше „Македонско девојче“ во Турција и доби огромен аплауз

Малата Мелани Тарчуловска, ќерка на Соња и Јохан Тарчуловски, пред публика од околу 2.000-3.000 луѓе, на караоке настап во Анталија, ја изведе познатата „Македонско девојче“.

Девојчето кажа дека доаѓа од Македонија и ја изведе познатата македонска народна песна, за што доби силен аплауз од неколкуилјадната публика.

Еве ја нејзината изведба.

Advertisements
To Top