Мајтап

Мажот кој докажа дека сите жени се исти

Жената:
– Сите вие мажите сте исти!
Мажот:
– Ние можеби сме исти, ама и вие жените сите сте исти!
– Не сме!!!
– Кажи ми две валути?
– Евро и долар!
– Кажи ми марка презервативи?
– Дурекс.
– Кажи ми 2 реки во Индонезија?
– Еее, од каде да знам.
– Ете виде ли?!
– Не, што да видам?
– Сите мислите само на пари и секс!

To Top