Вебкафе

Малку да ве застрвиме со зимски дразби: Првата зимска кампинг авантура на Изабел

Кога имаш ваков „рок ен рол“ татко, авантурите и забавата се загарантирани дисциплини. А и малата заслужува пофалба и награда за својот ентузијазам и авантуристички дух.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top