Мајтап: Секоја жена сака да го чуе ова (втор дел)


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


14. Се разбира дека ќе успеам да ги завршам поправките на станот пред да се вратиш од Малдивите.
15. Па што ќе ми е мене и кошула и вратоврска! Дај да ти го купиме тоа кожно палто, многу добро ќе ти стои.
16. Денес не сакам да имаме секс. Сакам само да се галиме.
17. Се разбира дека те сакам повеќе од сексот.
18. Не, не, срце, твоите работи во бањата воопшто не ми пречат да истуширам.
19. Како може да имаш само 82 пара чевли? Мила, колку си скромна. Еве ти пари и оди да си купиш уште неколку пара.
20. Што? Да готвиш? Ти полуде ли? Зошто тогаш луѓето ги измислиле рестораните?
21. Пријателките ти се многу фини, но сите се подебели од тебе.
22. Мајка ти е прекрасен човек. Зошто не ја поканиме да живее кај нас?
23. Не, не сакам да зборувам за мојот нов автомобил. Толку е досадно да се зборува за автомобили. Ајде да зборуваме за хороскопот.
24. Уф, денеска сум многу нервозен. Оди да си купиш нешто, па да се смирам.
25. Не разбирам како може некои мажи да купуваат Плејбој, за да ги гледаат оние ужасни к*рви, кои иако со Фотошоп, пак имаат грди.
26. Додека јас сум ти маж, во оваа куќа фудбал нема да се гледа!