Мајтап

Мајтап: Логика на животот

Ако на 60 години немате деца.
Никогаш нема ни да имате!
Ако на 50 години немате пари.
Никогаш нема ни да ги имате!
Ако на 40 години немате здравје.
Никогаш нема да го имате!
Ако на 30 години немате љубов.
Никогаш нема да ја имате!
А зошто?
Затоа што на 20 години СТЕ НЕМАЛЕ МОЗОК!

To Top