Мајтап

Мајтап: Господ и жените

Господ ѝ даде на жената веѓи, таа ги искуба и си нацрта нови.
Господ ѝ даде на жената нокти, таа ги исече и си залепи вештачки.
Господ ѝ даде на жената гради, таа ги смени со силикон.
Господ ѝ даде на жената усни, таа ги наполни со хијалурон.
Господ ѝ даде на жената задник, таа го наполни со ботокс.
Па штом Господ не може да ѝ угоди на една жена, како ние обичните смртници ќе успееме?

To Top