Видео

„Мајчина“ саботажа: „Декември ли беше, јуни ли беше – а бе, 30-ти септември беше“

Ако досега не ви беше јасно колку им е гајле на политичарите – еве ви доказ „со бројки“.

Advertisements
To Top