Музика

Магијата на една хип-хоп култура

Документарен филм во пет дела за скопската хип-хоп сцена, нејзините почетоци, што претставува за таа заедница рапот како музички правец и други попатни интерсни муабети. Во филмчето учествуваат Чиста Околина, С.А.Ф., Џака Накот, Видо, Пука Козметика, Диџеј Славе, Струја, РНС и други.

To Top