Видео

Го спасија неколку секунди пред да му експлодира камионот (снимка)

Возачот на камионот кој беше зафатен од пожар имаше огромна среќа што двајца полицајци реагираа на време и му го спасија животот неколку секунди пред да го снајде фатална експлозија.

Камерата ги снимила полицајците Едвард Рајер и Роберт Тарлетон како влегуваат во пламен за да го извлечат возачот на камион.

Полицајците од  Џу Џерси се прогласени за херои бидејќи го спасиле животот на возачот кој не можел да излезе од кабината на камионот, уништен во сообраќајна несреќа. Несреќата се случила во почетокот на неделата, а возачот бил извлечен на сигурно неколку моменти пред да избувне експлозијата.

Advertisements
To Top