Вебкафе

Луѓе ли се, роботи ли се? Не, шаолин мајстори се! (видео)

„The Soul of Shaolin“ е кинеска школа за боречки шаолин вештини, чиј тим од ученици ја воодушеви светската јавност со нивната синхронизирана масовна изведба на дел од вештините кои ги изучуваат во школата.

Advertisements
To Top