Вебкафе

Лудило и разврат во Њукасл: Вака го одбележаа „Денот на вештерките“

Нема што многу да додаваме и опишуваме, фотографиите најубаво го опишуваат начинот и ја пренесуваат атмосферата во која бесните и разуздани жители на Њукасл го одбележаа празникот Halloween Night.

2-11-newcastle-halloween1 2-11-newcastle-halloween2 2-11-newcastle-halloween3 2-11-newcastle-halloween4 2-11-newcastle-halloween5 2-11-newcastle-halloween6 2-11-newcastle-halloween7 2-11-newcastle-halloween8 2-11-newcastle-halloween9 2-11-newcastle-halloween10 2-11-newcastle-halloween11 2-11-newcastle-halloween12

Advertisements
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top