Џена Кеј – опасен сексапил од Инстаграм сферата


Кој ќе тепа на Ел Класико!? ↓↓↓


Иако на Инстаграм се појави неодамна, Џена Кеј веќе има над 360.000 следбеници и верни обожаватели кои уживаат во резултатите од нејзните секси и провокативни фотосесии.

Комбинацијата од европски и азиски гени, по којзнае кој пат, се покажува како опасна во поглед на сексапилот со кој располага во случајов Џена. Сака храна, фитнес и својата кариера како промо модел, а нејзината работна дисциплина се базира на константно мотивирање и љубов кон работата.