Лекција за безобразникот: Му го затрупале со ѓубре автомобилот бидејќи паркирал пред контејнер


Топ 10 најголеми фудбалски дербија


Сараевските комуналци пренесо интересна ситуација во јавноста која едно утро ја затекнале на областа Добриње.

Автомобилот кој неговиот несовесен сопственик го паркирал на недозволено место покрај контејнер, го нашле речиси целосно затрупан со ѓубре.

„Паркирањето пред контејнери не е дозволено“, наведоа од комуналното претпријатие на нивната Фејсбук страна покрај фотографијата од „накитениот“ автомобил.