Крадци на мотор украдоа чанта на жена, но тогаш се појави тој! (видео)

Крадци

Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Оваа снимка која доаѓа од Лондон покажува што се случува кога случаен минувач ќе се вмеша во плановите на крадците.

Сцената која ќе ја видите е од претходните денови во главниот град на Велика Британија. Крадците возеа скутер и чекаа вистинска прилика во која може да украдат. Жртвата беше беспомошна, но затоа случаен минувач ги „реши“.