Концептот „куќа на тркала“ добива нова димензија

Екипа руски креативци и ентузијасти концептот „куќа на тркала“ го издигнаа на едно сосема поразлично ниво со нивните трансформации на возила кои ги објавуваат на YouTube каналот Garage 54.

Русите за основата го искористиле старото комби UAZ, кое го надградиле со дрвена колиба.