Кој е за „МАЛКУ мрсничко“? (видео)

Готвачот планираше да направи атракција од печењето (поточно, пржењето) на кременадлите со „еден тон масло“, но од ресторанот не му кажаа дека сензорите за пожар не може да знаат што е атракција од оган, а што сериозен пожар.