Кога тапанџијата ќе откачи јако: Тропање тапан „левел 1.000“


Топ 10 најголеми фудбалски дербија


Според описот на видеото, свадбата е во Куманово. Типот на тапанот се вика Ивица „Челик“ Андоновски, од Челик бенд. Останатото е епско тропање на тапан какво што сигурно немате видено.

Еве го како растура и на два тапани истовремено.