Видео

Кога кучињата што ги раниш ти се чудат на името кое го имаш (снимка)

Една сопственичка на две миленичиња кучиња сфатила дека никогаш не им го кажала на своите кучиња името, па решила да го промени тоа.

Го повика Ругер, кој е во нејзиниот дом веќе пет години, и Лола, со која е дури 12 години.

Ги замоли своите кучиња да седнат, а потоа им рече: „Јас се викам Тејлор“.

Освен на „ТикТок“, видеото стана вирално и на другите социјални мрежи. Погледнете ја реакцијата на кучињата.

To Top