КОГА ЌЕ ТРГНЕШ НА ПИВЦЕ: Автобус прегази пешак, нема да ви се верува што се случи после тоа! (ВИДЕО)


Unboxing: Што е ново во студиото на BMG Network!? ↓↓↓


53-годишниот Симон Смит ја поминуваше улицата во англискиот град Ридинг, кога во него се залета забрзан автобус. Необичното во целата приказна е тоа што Симон веднаш по силниот удар стана и влезе во пабот, каде пошол да испие пиво.

Сопственикот на пабот Purple Turtle рече дека Симон сосема нормално влегол внатре и не изгледал како да има потешки повреди. Имал само модринки и гребнатинки. Погледнете го нашиот јунак на денот!