Кога ќе ти се погоди напалена келнерка – ова е неизбежна ситуација (видео)


Енрике лажеше? Шпанија го избра Мароко - 17 ден ↓↓↓Сигурносните камери од едно кафуле го снимија моментот во кој келнерката и гостин имаат секс среде терасата на локалот.

Двојката во сексуалниот занес не само што заборавила на камерите, туку и дека има уште една келнерка во кафулето.