Кога ќе речеме „учтиво и културно дете“ – мислиме на ваков карактер


Што ќе се случува во последното коло во Серија А, Ла Лига и Лига 1


Има две години, се вика Греј Мекер, а многумина го викаат „најучтивото дете“ чии три учтиви збора – „ти благодарам, мамо“ – станаа интернет хит.

Греј никогаш не ја пропушта можноста да ѝ се заблагодари на мајка си, без оглед дали таа му подава чинија или вода или му помага да ги собере играчките.

Снимките од својот културен син Линда почнала да ги објавува за време на карантинот, па за брзо време собрале милиони прегледи.

– Многу е пристоен, а има само две години. Ретко го потсетувам да го каже зборот благодарам – вели неговата мајка.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by greyandmama (@greyandmama) on