Киргистан и Таџикистан – приказна за двете недоволно откриени и афирмирани култури


Роналдо нека се пази, Мароко гази - 19 ден ↓↓↓Едноставноста и возубдата на секојдневието во Киргистан и Таџикистан – одлично кратко документарно филмче.