Кејт Аптон


Дерби викенд: Ел Класико, дерби на Италија и битка за Рим! ↓↓↓Не, не снемавме зборови и суперлативи кои може да ги пишеме во насловот кога содржински станува збор за Кејт Аптон. Едноставно, доволно е да се спомене само нејзиното име и веќе сè е јасно. Кејт Аптон, Barely-There Bikini, INTIMATES, Sports Illustrated Swimsuit, на Аруба.