Вебкафе

Карате мајстор „левел 500“: 100 удари во една секунда – забавена снимка

Ако не верувате дека го удри 100 пати, пребројте ги ударите на забавената снимка која следува после „реалната“.

Advertisements
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top