Екстра

Калифорниските цветни полиња – колоритна фантазија на површина од 20 хектари

Цветните полиња со цвеќето „Тecolote Ranunculus” во Карлсбад во Калифорнија се вистинска колоритна фантазија која ги привлекува туристите од сите краишта.

Од година в година, овие прекрасни полиња со површина од 20-тина хектари насадени со цвеќе привлекуваат се поголем број на туристи.

Полињата во Карлсбад често ги посетуваат и заљубени двојки при венчавки, ученици на екскурзии и други намерници.

Advertisements
To Top