Како успеа бе, друже?

Сцениве доаѓаат од Украина, каде еден пијан возач се забил во борбен авион Миг-29.

„Не е важно какви грешки сте направиле во скоро време, затоа што веројатно не можат да се мерат со украинскиот пилот кој пијан го возел својот Фолксваген Туран и се забил во Миг-29, борбен авион“, стои во објавата на Твитер.