Видео

Како му успеа ова: Помина една година од овој импресивен погодок и истиот уште предизвикува восхит (снимка)

Пред една година, голферот Џон Рам го изведе овој ипресивен погодок откако успеа да го префрли топчето преку водата со одбивање од водената површина, за тоа потоа да заврши во дупката. Истиот уште предизвикува импресии и воодушевувања.

To Top