Славни

Како една девојка ја понижи елитната фудбалска академија на ПСЖ

Лиса Зимуче не само што владее импресивни вештини со фудбалската топка, туку нема проблем да си „излезе“ еден на еден и со кој било професионален фудбалер. Еве како ги „фрли на колена“ и понижи елитните фудбалски надежи на школата од ПСЖ.

To Top