„Јохан Кројф“ на нозе: Цел стадион во Амстердам со овации го испрати Пандев (снимка)

Kaпитенот Горан Пандев денес го одигра последниот натпревар во репрезентативниот дрес.

Капитенот беше заменет во второто полувреме, а тогаш беше поздравен од целиот тим, но и од целата „Јохан Кројф“ Арена. Сите присутни на стадионот испраќаа овации за нашиот капитен и ова беше навистина еден посебен и специјален момент. На „Јохан Кројф“ не може секој да добие овации, па и тоа е доказ за големината на Пандев.

Од Амстердам за Спортски.мк и Таратур: Стефан Даскалов