Јапонска работа


Каде ќе биде најинтересно викендов!? ↓↓↓


Чистење на најточниот и најбрз воз од легендарната јапонска железничка мрежа Шинкансен. Надлежните лица за одржување на хигиената имаат на располагање по 4,2 секунди по седиште за чистење на целата внатрешност од возот. Тоа значи дека возот е чист за точно 7 минути. Ни секунда повеќе.