Ја прашаа за порното од „колешката“ Северина – еве што кажа Тијана на тоа (видео)

Музичката кариера на Северина тргна во нагорна линија откако на интернет беше објавена нејзината порно снимка на јахта која и ден денес не губи на актуелност.

За тоа, а и за пар други ствари поврзани со Северина, ја прашаа Тијана Дапчевиќ. Еве што имаше да каже Тијана и кои беа нејзините реакции.