Славни

Ја нарекуваат „најжешката касиерка на светот“

Германката Илејн Викторија стана хит појава на социјалните мрежи благодарение на нејзините објави на TikTok, а многумина ја нарекуваат „најжешката касиерка на светот“.

Илејн често се снима на своето работно место, во продавницата Алди. „За време на паузата, се разбира, драг шефе“, рече таа во едно видео.

Воодушевени од жешкиот изглед на Илејн, многумина коментираа дека никогаш повеќе нема да пазарат на друго место. „Отсега купувам само во вашата продавница“, и пишуваат.

„Ќе купам 100 килограми компир еден по еден за да ве видам на благајните“, напишал друг обожавател.

To Top