Advertisements
Видео

Ја грабнаа за невеста или ја киднапираа? (видео)

Полициските служби од Северна Осетија отворија истрага за случај за киднапирање на девојка, соопштило Министерството за внатрешни работа на оваа држава, откако на социјалните мрежи се појави контроверзна снимка за која уште не е јасно за што станува збор – киднапирање или грабнување на невеста како бегалка.

На социјалните мрежи се појавила снимка на која маж притрчува кон девојка која влегува во трговски центар, и фрла вреќа на главата и се обидува да ја внесе во автомобил. Како што може да се види на приложеното видео, девојката на момчето два пати му паднала од раце.

Треба да се додаде и дека киднапирањето на девојки поради женење е традиција на Кавказ.

Advertisements
To Top