Видео

Избега кравата!

Возач на патот кај Сребреник во БиХ со мобилен телефон снимил неверојатна случка. Снимката набрзо е поставена на интернет и стана регионален вирален хит.

Додека се возел во својот автомобил, пред него имало комбе во кое се наоѓала крава.

Главата на кравата прво кратко се појавила низ прозорот на комбето, но за ситуацијата да биде полоша задните врати на возилото не биле затворени како што треба, па во еден момент се отвориле.

Животното испаднало од комбето во движење на улицата додека возачот, како што можеме да заклучиме од видеото, не приметил што се случува во задниот дел на возилото, и продолжил да воизи.

Advertisements
To Top